Γενικές Πληροφορίες

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • 4  διαν/σεις Χωρίς πρωινό στο KOUTSAVAKI ROOMS
  • Μεταφορά με λεωφορείο από Αθήνα μετ’ επιστροφής.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.

Το πακέτο δεν περιλαμβάνει:

  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης κτλ

    Ξενοδοχείο Διαμονής KOUTSAVAKI ROOMS

    Το Koutsavaki Rooms σας υποδέχεται στο όμορφο και κοσμοπολίτικο νησί της Σκιάθου. Βρίσκεται σε μία πολύ κεντρική τοποθεσία και σε συνδυασμό με τις όμορφες εγκαταστάσεις του, θα σας χαρίσει την άνεση που αναζητάτε για τις διακοπές σας.Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το λιμάνι, και πιο συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Ευαγγελιστρίας. Επίσης, η δημοφιλής οδός Παπαδιαμάντη, στην οποία θα βρείτε πολλά μπαράκια, ταβέρνες και σούπερ μάρκετ, καθώς και το Μουσείο του Παπαδιαμάντη απέχει μόλις λίγα λεπτά. Στα 50 μέτρα από το κατάλυμα θα βρείτε μία στάση λεωφορείου, από την οποία έχετε την δυνατότητα να μεταβείτε σε όλες τις παραλίες του νησιού, ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει μανάβικο και σούπερ μάρκετ για να προμηθευτείτε προϊόντα καθημερινής ανάγκης.

Διαθέσιμες αναχωρήσεις

Δυστυχώς δεν υπάρχουν προγραμματισμένες αναχωρήσεις για αυτό το πακέτο, καλέστε μας στο 2103233888 για περισσότερες πληροφορίες.

Σκιάθος

ΣκιάθοςΗ Σκιάθος μαζί με τη Σκόπελο την Αλόννησο και άλλα μικρά νησιά ανήκουν στο σύμπλεγμα νησιών των Βορείων Σποράδων, και βρίσκονται στο Αιγαίο πέλαγος. Η Σκιάθος ήταν το πρώτο νησί που αναπτύχθηκε τουριστικά από το 1970 και από τότε κρατά ηγετική θέση στον τουρισμό της Ελλάδος. Κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί χιλιάδες τουρίστες Έλληνες και Περισσότερα