Ασφάλεια Συναλλαγών

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Το όνομά σας, η ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας σας (e-mail), η διεύθυνση κατοικίας σας, ο αριθμός τηλεφώνου και φαξ όπως επίσης και ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας που ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσετε είναι απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την κράτησή σας.

Τα στοιχεία σας καταχωρούνται όταν πραγματοποιήσετε μία κράτηση ή αγορά μέσω της ιστοσελίδας μας ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή από το τηλέφωνο. Σε περίπτωση κράτησης, τα προσωπικά σας στοιχεία αποθηκεύονται από εμάς και διατηρούνται. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για διευκόλυνση της διαδικασίας κράτησης, για λόγους διαχείρισης, αλλά και για εξαγωγή συμπερασμάτων. Σε καμία περίπτωση τα στοιχεία σας δε μεταβιβάζονται σε τρίτα πρόσωπα εκτός των συνεργαζόμενων εταιρειών τις οποίες έχετε επιλέξει για να πραγματοποιήσουμε τις κρατήσεις σας και να εκτελέσουμε άλλες εντολές σας.

Επίσης, χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και να σας διαβιβάζουμε προσφορές και πληροφορίες οι οποίες ενδιαφέρουν εσάς προσωπικά. Έχετε τη δυνατότητα να μας δηλώσετε οποιαδήποτε στιγμή ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιες προσφορές και υπηρεσίες.

Χρησιμοποιούμε το ειδικό πρόγραμμα ασφάλειας SSL (Secure Socket Layer), το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα στην αγορά όσον αφορά σε θέματα ασφάλειας συναλλαγών. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, διαβιβάζουμε τα στοιχεία της κάρτας σας σε κρυπτογραφημένη μορφή. Αυτός ο τρόπος παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από τη διαβίβαση τέτοιων στοιχείων μέσω τηλεφώνου.

Επισημαίνουμε, όμως, ότι σύμφωνα με τα σημερινά τεχνικά μέσα δεν είναι δυνατή η εγγύηση της απόλυτης ασφάλειας στη μεταβίβαση στοιχείων μέσω του Διαδικτύου. Για τη μεταβίβαση δεδομένων μέσω Διαδικτύου ευθύνεται αποκλειστικά ο χρήστης.